ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ
Είναι πολύ γευστικά.
Το καλαμποκάλευρο
αφήνει μια ευχάριστη γεύση χρώμα και υφή.
Δοκιμάστε τα!!
- 500 γρ. αλεύρι σίτου ( 70 %)
- 500 γρ. αλεύρι καλαμποκιού
- 250 μλ. ( μισό Ηλιέλαιο και μισό ελαιόλαδο)
- 250 γρ. Ζάχαρη
- 250 μλ. Χυμό πορτοκάλι
- Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- 1 πακετάκι μπέϊκιν παουντερ
- 1 κουταλάκι του γλυκού σόδα .
- Ανακατεύουμε το λάδι με την ζάχαρη.
- Στο χυμό πορτοκαλιού ανακατεύουμε την σόδα και ρίχνουμε στο λάδι με την ζάχαρη.
- Συμπληρώνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε.
- Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
- Φτιάξτε σε ότι σχήμα θέλετε τα μπισκοτάκια σας.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά μέχρι να κοκκινίσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου