ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ
ΙΤΑΛΙΚΉ ΣΑΛΆΤΑ
Μπορείτε να την συνοδεύσετε με ΦΑΧΙΤΑΣ
- 1 ματσάκι ρόκα
- 3 φύλλα μαρουλιού
- 50 γρ.κραμπερι
- 50 γρ. Φουντούκια.(ψημένα)
ΝΤΡΕΣΙΝΚ ΜΗΛΟΥ
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 4 μήλα πράσινα Τριπόλεως
- 8 κ..γ. Ελαιόλαδο
- 2κ.σ. χυμό λεμονιού
- 2 κ.γ. βαλσαμικο λευκό
- 5 ροδέλες κρεμμύδι ασε
- 1 κ.γ. αλάτι
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μπλέντερ.
ΓΙΑ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ
- 1 αχλάδι Τριπόλεως
- 1 κ.σ.βούτυρο κλαριφιε
- 1 κ.σ. ζάχαρη καστανή.
- Λεμόνι
- Πιπέρι
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Κόβουμε την ρόκα και το μαρούλι σε μεσαία κομμάτια.
Παίρνουμε από το
ΝΤΡΕΣΙΝΚ 5 κ.σ. και ανακατεύουμε καλά.
Στη συνέχεια
Καραμελώνουμε τα αχλάδια-
Σε ένα τηγάνι Ρίχνουμε το βούτυρο,ζάχαρη .
Αφού λιώσει το βούτυρο με γρήγορες κινήσεις ανακατεύουμε τα αχλάδια προσθετουμε λεμόνι και πιπέρι .
Στρώνουμε το μείγμα με μαρούλι-ρόκα σε μια πιατέλα .
Ρίχνουμε κραμπερι,φουντούκια.
Καραμελωμένα αχλάδια, τα οποία τα στήνουμε από πάνω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου