Από την Μαρία Κυριμλίδη
Για 2 άτομα
- 4 μέτριες πατάτες
- Αλάτι,πιπέρι
- 1 κ.σ.μουστάρδα
- 50 γρ λάδι
- 3 κλωναράκια δεντρολίβανο
- Χυμό από μισό λεμόνι.
- Κασέρι τριμμένο της αρεσκείας σας.
Εκτέλεση
Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες.
(Με την φλούδα τους)
Σε μια κατσαρόλα γεμίζουμε νερό και τις βράζουμε με 1/2 κουτάλια της σούπας αλάτι .
Αφού βράσουν τις βγάζουμε από το νερό και τις κόβουμε στην μέση.
Απλώνουμε σε ταψί με την κομμένη την πλευρά προς το πάνω.
Σε ένα μίξερ βαζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. (Εκτός από το κασέρι,Αυτό θα το ρίξουμε στο τέλος )
Με ένα πινέλο απλώνουμε την επιφάνεια με το παραπάνω μίγμα που χτυπήσαμε.
Τις ψήνουμε στο προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά περίπου ε λειτουργία φούρνου πάνω κατω στους 180 βαθμούς.
Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο.
Πασπαλίζουμε μια μια πατάτα με το κασέρι της αρεσκείας σας και αφήνουμε για άλλα 10 λεπτά μέχρι να κοκκινήσει η επιφάνεια στην λειτουργία γκριλ.
Καλή σας όρεξη!!
Τελειεςςςς
ΑπάντησηΔιαγραφήευχαριστωωωωωωωω
ΔιαγραφήΚαλησπερα τι κανετε .θα ηθελα να ρωτησω που μενετε .ο λογος ειναι οτι και ο ανδρας μου λεγετε κυριμλιδης. Σπανιο επιθετο. Εμεις μενοε πτολεμαιδα. Χαρικα πολλλλλυυυυυ
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτα Γιαννιτσά μενω. Ειναι σπά
Διαγραφήνιο το επίθετο .Να το ψαξουμε.Φιλια στον ξάδερφο!!!
Οι συνταγες σας ειναι υπεροχες
ΑπάντησηΔιαγραφήΣας ευχαριστω πολυυυυυυυυ
Διαγραφή