ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ(Πιροσκίδου)
ΥΛΙΚΑ για 2 ταψιά
- 25 γρ. μπέικιν παουντέρ
- 25 γρ. αλάτι
- 300 γρ. ρετσίνα
- 625 γρ. λαδι ηλιέλαιο
- 1 κιλό αλεύρι
- 200γρ.ελιές κομμένες σε φέτα
ΕΚΤΕΈΣΗ
Σε ένα μπολ βάζετε πρωτα τα υγρά της συνταγής και μετά τα στερεά.
Ζυμώνετε όλα καλιά και πλάθετε μικρές μπουκίτσες
Τόσο απλά !!!!!!!!!!!
Ψήνετε στους 180 βαθμους για 30 λεπτά περίπου(μέχρι να ροδίσουν)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου