Επαγγελματική συνταγή 
Υπέροχη ζύμη για αλμυρά και γλυκιά εδέσματα.
Θα ενθουσιαστείτε.
Επαγγελματική συνταγή.
ΥΛΙΚΑ 
- 2 κλ αλεύρι
 - 8 αυγά
 - 800 λάδι σπορέλαιο
 - 800 ml. γαλα
 - 40 γρ. αλάτι
 - 100 γρ. ζάχαρη
 - 80 γρ. μαγιά σε σκόνη.
 - Αυγό για άλλειμα.
 
ΓΕΜΙΣΗ
- 400 γρ. φέτα
 - 300 γρ. cream cheese
 - 2 κ.σ. ρίγανη
 - 1 κ.γ. μαύρο πιπέρι
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το γάλα (χλιαρό, να μην καίει γιατί θα κάψει την μαγιά)
 - Σε μια λεκάνη αρκετά μεγάλη ρίχνουμε το γαλα ,τη μαγιά, τη ζάχαρη και 200 γρ. απο το αλεύρι.
 - Ανακατεύουμε και αφήνουμε με κλειστό το καπάκι να φουσκώσει η μαγιά.
 - Επειτα ρίχνουμε μέσα στη μαγιά το λαδι ,το αλάτι ,χτυπημένα αυγά και το αλεύρι.
 - Ανακατεύουμε πολύ καλά και την αφήνουμε τη ζύμη με κλειστό το καπάκι να φουσκώσει.
 
Φταίξτε με την γέμιση της αρεσκείας σας και σε όπιο μέγεθος ή σχήμα επιθυμήτε.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου