Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΑΝΙΤΑΡΟΣΟΥΠΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ
Ηλιάνα Μαρία
ΥΛΙΚΑ


  • 500γρ πλερώτους,
  • 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • ξύσμα λεμονιού, χυμός λεμονιού 
  • αλάτι, πιπέρι
  • σκόνη σκόρδου
  • κύβο βοδινου
  • άνηθος
  • 2 κουταλάκια σούπας ρύζι γλασέ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Σοτάρουμε σε ενα κατσαρολακι στο ελάχιστο λαδάκι το ξερό κρεμμύδι, μετά βάζουμε το φρέσκο κρεμμύδι.
  2. Σοτάρουμε όλα μαζί μέχρι να μαλακώσουν. 
  3. Ρίχνουμε χοντροκομμένα μανιτάρια με ολα τα μυρωδικά . 
  4. Συμπληρώνουμε με νεράκι χλιαρό και στο τελος ρίχνουμε το ρυζάκι.
  5. Αφήνουμε να βράσει μέχρι να χυλώσει το ρύζι. Προσθέτουμε  χυμό λεμονιού.(Προαιρετικά)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βασιλόπιτα ντουμπάι

Μοιραστείτε το με τους Φ Για το κέικ: 4 μεγάλα αυγά (ή 225γρ) 200γρ ζάχαρη 1 τσιμπια αλάτι 100γρ πραλίνα φυστικιού (χωρίς ζάχαρη) 200γρ βούτ...