ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ Η
Elena Vasiliadi
Πολύ εύκολο και γρήγορο στην παρασκευή του και φυσικά δεν έχει καμία σχέση με του εμπορίου!
475 γρ. νερό
50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
20 γρ. μαγιά ξερή
60 γρ. ελαιόλαδο
αλάτι
800 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
3-4 κ.σ. έξτρα ελαιόλαδο για το άλειμμα της φόρμας μας
Ριχνουμε ολα τα υλικα σε ενα μπολ εκτος του αλευριου το οποιο ριχνουμε σιγα σιγα ανακατευοντας με συρμα. μολις ριξουμε ολο το αλευρι πλαθουμε με τα χερια. βαζουμε τη ζυμη στη φορμα με μια πετσετα και μολις διπλασιστει σε μεγεθος ψηνουμε στους 180 για 50 λεπτα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου