Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

ΚΕΙΚΑΚΙΑ ΑΛΜΥΡΑ



Tasoula Gousi
ΥΛΙΚΑ


  • 1 αλεύρι φαριναπ(500 γρ)
  • Γάλα 400
  • Λάδι 200
  • Αλατι 1 κ.γ
  • Ζάχαρη μισό κ.γ
  • 4 Αυγά
  • (Γέμιση οτι θέλουμε π.χ ζαμπον τυρί κασερι μυρωδικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ(εγώ τα χτυπάω με μίξερ αλλα κάνει και με ένα κουτάλι)ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙ ΥΛΙΚΆ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ.
Μετα γεμιζουμε τα φορμάκια και τα βαζουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180-200 μέχρι να ροδίσουν. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΦΡΑΤΑ.