Το εφτιαξε η
Eva Konstantinidou
Η συνταγή για σοκοφλαν.
Για το κέικ
- 1πακετο μίγμα για σοκολατενιο κέικ (υπάρχει στο σουπερ μάρκετ) 3 αυγά μισή κούπα σπορελαιο
- 1 κούπα νερό μισή κούπα σιρόπι Καράμπελας.
Κρέμα καραμελε
- 1 γάλα εβαπορε
- 1 γάλα ζαχαρουχο
- 3 αυγά
- 1 βανίλια.
Εκτέλεση
Βουτυρωνω τη φόρμα 28εκ και ρίχνω το σιρόπι ετοιμαζω κέικ κοσκινιζω μίγμα πρόσθετο νερό σπορελαιο αυγά και χτυπώ με σύρμα 1-2 λεπτά. Αδειαζω στη φόρμα. Στο μπλέντερ χτυπώ τα γάλατα αυγά βανίλια για 2 λεπτά και αδειαζω πάνω στο μίγμα του κέικ. Καλυπτω με αλουμινόχαρτο τη φόρμα, την τοποθετώ σε βαθύ ταψί που έχει βραστό νερό μέχρι τη μέση. Ψηνω 1 ώρα αφαιρω αλουμινόχαρτο και αφήνω να κρυώσει καλά, ξεφορμαρω και βάζω ψυγείο.
Αν δεν θέλετε το έτοιμο κέικ μπορείτε να κάνετε το 2 κούπες φαρίνα απ 1 κούπα ζάχαρη μισή κούπα κακάο 1 κούπα γάλα μισή κούπα σπορελαιο 2 βανιλιες 3 αυγά .
Μπορείτε να κάνετε το κέικ που σας αρέσει!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου