Σουλίτα Καβάλα
- Συνταγή:
- 1 κούπα ζάχαρη
- 1/2 κούπα νερό
- 1/4 κουτ. γλ. γαρίφαλο
- 1/2 κουτ .γλ. τζίντζερ
- 1 κουτ. της σούπας λεμόνι
- 1 κουτ. της σούπας μέλι.
Βάζουμε σ ένα κατσαρολάκι όλα τα υλικά να λιώσουν σε δυνατή φωτιά.
Από την ώρα που θα αρχίσει να βράζει, κοχλάσει μετράμε 20 λεπτά,
Ζεστή όπως είναι ρίχνουμε σε παγοθήκες και αφήνουμε να κρυώσουν.
Μετά τα βγάζουμε και τα πασπαλίζουμε με κόρν φλάουρ ή (με ζάχαρη άχνη), για να μην κολλήσουν.Διατηρούνται σε τενεκεδένιο κουτάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου