Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

ΧΑΛΒΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

ΥΛΙΚΑ
  • 4 ποτ.τσαγιου νερο.
  • 3 ποτ.ζαχαρη.
  • 2 ποτ.νεσεστε.(τα ανακατεβουμε σε ενα μπολ.)
  • 1/2 κούπας καρύδια 
  • 1/2 κούπας αμύγδαλα
Σε μια κατσαρολα βαζουμε μισο τσαγιου λαδι και το καίμε με3 κουτ.μεγ.ζαχαρη μέχρι να μαυρίσει. 
Ρίχνουμε τα καρύδια ,τα αμύγδαλα απο μισή κούπα.(προαιρετικά)Μέσα βάζουμε το μείγμα που είχαμε ανακατέψει πιο πανω .Αφου πηχτωσει το βάζουμε σε ενα ταψάκι και το και ψήνουμε για 5 - 10 λεπτά στο γκριλ ανάλογα πόσο σκληρή κρούστα θέλουμε να γίνει στους 200 βαθμους. Εγω απο πανω ρίχνω τη ζάχαρη καστανή για να κάνει πιο τραγανή την κρούστα!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!