Maria Kyrimlidou
- 3 φλιτζάνια αλεύρι
 - 1κ.γ. αλατι
 - 1κ.γ. ζάχαρη
 - 3 κουταλιές σούπας βότκα ή ξύδι ή ούζο
 - 3 κουταλιές σούπας λάδι (όποιο προτιμάτε)
 - 1,5 φλιτζάνια νερό χλιαρό
 - 1 ποτηρι ελαιόλαδο για τηγάνισμα(να μην σκεπάζει τα κασεροπιτακια μας,)
 
- 500 γρ.κασερι (οποίο θέλετε)τριμμένο
 - ++Η γέμιση μπορεί να γίνει και με κιμά(κιμάς,κρεμμυδι,αλατι,πιπέρι,τον γεμίζετε ωμό)
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βαθύ κοσκινίζουμε  το αλεύρι και κάνουμε μια λακουβιτσα στην οποία ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά.Ζυμώνουμε μέχρι να γίνει η ζύμη μαλακιά και να μην κολλάει στα χέρια.
Αν χρειαστεί να βάλετε άλλο αλεύρι η νερό βάλτε.
Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστει για 30 λεπτά σκεπασμένη με μια πετσέτα.
Χωρίζουμε την ζύμη σε 18 μπαλάκια και ένα ένα ανοίγουμε σε παχος 1 εκκ.
Γεμίζουμε με την γέμιση και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι γυρίζοντας τα και από τις δυο μεριές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου