ΥΛΙΚΑ
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά πράσινη
- 150 γρ κονκασε σάλτσα ή φρέσκια ντομάτα ψιλοκομμένη
- αλάτι πιπέρι
- κοκκινο πιπερι σε σκονη
- μπουκοβο ανάλογα όσο καυτερά τα θέλετε
- 400 γρ. μύδια
- ρίγανη
- 2 κουτ. σούπας τυρί κρέμα ή λίγη φέτα
- λίγο λαδάκι για σοτάρισμα
- μια χούφτα μαϊντανό
Σε ενα κατσαρολακι σοτάρουμε τις πιπεριές κομμένες σε ροδέλες με λιγο λαδάκι,ρίχνουμε την ντομάτα με τα μπαχαρικά.
Αφήνουμε να δέσει η σαλτσα.
Προσθέτουμε τα μύδια και αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτα. Στο τέλος ανακατεύουμε την κρέμα τυριού ή φέτα και κλείνουμε το μάτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου