Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

ΜΥΔΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ



ΥΛΙΚΑ


  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 150 γρ κονκασε σάλτσα ή φρέσκια ντομάτα ψιλοκομμένη 
  • αλάτι πιπέρι 
  • κοκκινο πιπερι σε σκονη
  • μπουκοβο ανάλογα όσο καυτερά τα θέλετε
  • 400 γρ. μύδια
  • ρίγανη
  • 2 κουτ. σούπας τυρί κρέμα ή λίγη φέτα
  • λίγο λαδάκι για σοτάρισμα 
  • μια χούφτα μαϊντανό  
Εκτελεση

Σε ενα κατσαρολακι σοτάρουμε τις πιπεριές κομμένες σε ροδέλες με λιγο λαδάκι,ρίχνουμε την ντομάτα με τα μπαχαρικά.
Αφήνουμε να δέσει η σαλτσα.
Προσθέτουμε  τα μύδια και αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτα. Στο τέλος ανακατεύουμε την κρέμα τυριού ή φέτα και κλείνουμε το μάτι.