ΥΛΙΚΑ
- 1 πιπεριά κόκκινη
 - 1 πιπεριά πράσινη
 - 150 γρ κονκασε σάλτσα ή φρέσκια ντομάτα ψιλοκομμένη
 - αλάτι πιπέρι
 - κοκκινο πιπερι σε σκονη
 - μπουκοβο ανάλογα όσο καυτερά τα θέλετε
 - 400 γρ. μύδια
 - ρίγανη
 - 2 κουτ. σούπας τυρί κρέμα ή λίγη φέτα
 - λίγο λαδάκι για σοτάρισμα
 - μια χούφτα μαϊντανό
 
Σε ενα κατσαρολακι σοτάρουμε τις πιπεριές κομμένες σε ροδέλες με λιγο λαδάκι,ρίχνουμε την ντομάτα με τα μπαχαρικά.
Αφήνουμε να δέσει η σαλτσα.
Προσθέτουμε τα μύδια και αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτα. Στο τέλος ανακατεύουμε την κρέμα τυριού ή φέτα και κλείνουμε το μάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου