ΥΛΙΚΑ
- 3 μέτρια παντζαρια
- 1 σκ. σκόρδου
- λίγο μηλοξυδο
- αλάτι
- 3 καρότα
- 3 μεγάλες πατάτες
- 7-8 αγγουράκια πικλες
- μεμβράνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και βράζουμε τα παντζαρια.
- Χόρια βράζουμε τα καρότα με τις καθαρισμένες πατάτες
- Όλα αυτά όταν βρασουν τα περνάμε απο χοντρό τρίφτη και τα αλατίζουμε,μόνο στα παντζαρια προσθετουμε 1 σκ. σκόρδου και λίγο μηλοξυδο.(όταν τα τρίψετε τα παντζαρια βάλτε τα σε ενα σουρωτήρι να φύγει η τυχόν υγρασία και το ζουμί)
- Στο πάγκο της κουζίνας στρώνουμε την μεμβράνη.
- Από πάνω βάζουμε μια στρώση απο παντζαρι,επειτα στρώνουμε μια στρώση απο πατάτα και μια στρώση καρότου.
- Στην μέση βάζουμε τα αγγουράκι και στρίβουμε με την βοήθεια της μεμβράνης το ρολό μας.
- Βάζουμε το ρολό σε ενα δίσκο και το τοποθετούμε στο ψυγείο για μια ωρίτσα!!!!! Αν θελετε αφού κόψετε το ρολό να βάλετε απο πάνω ξυδακι και λαδάκι.
Μπορείτε επίσης να βαλετε μια στρώση μαγιονεζα.Στην μεση μπορείτε να βάλετε καπνιστο ψαρι.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου