Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Σαμπλεδακια με σπιτικη μαρμελαδα




ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Η
 Θεοδώρα Ρουλα Παπαλιάγκα
Σαμπλεδακια με σπιτικη μαρμελαδα πραγματικα υπεροχα !!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!


ΥΛΙΚΑ

  • 220ml σπορελαιο
  •  260 γρ φυτινη 
  • 300 γρ ζαχαρη 
  • 260 ml φυσικο χυμο πορτοκαλιου
  •  3 κ.γ. μπεικιν 
  • 850 γρ αλευρι γ.ο.χ 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μίξερ τη φυτινη το λάδι και τη ζάχαρη,προσθέτουμε στο χυμό ποροκαλιού και σιγά σιγά το αλεύρι με το μπεικιν.
Αφού ανακατευτούν τα υλικά μας δουλεύουμε τη ζύμη μας με το χέρι(ίσως πάρει λίγο αλεύρι ακόμα).

Η ζύμη μας είναι αρκετά μαλακή.
Ανοίγουμε φύλλο και με ενα κουπ πατ δίνουμε το σχημα που μας αρεσει.
Ψήνουμε στους 180 βαθμουν μεχρι να ροδισουν.
Αφού τα αφησουμε να κρυωσουν σε καθε μπισκοτακι βαζουμε μαρμελαδα και σκεπαζουμε με το αλλο.Η ζυμη βγαζει 110 κομματια 55 σαμπλεδακια.
Απο πάνω για διακόσμηση εγω έβαλα ζελεδακια και για γέμιση βουτυροκρεμα!!!!
Απλα -ΥΠΕΡΟΧΑ-!!!