ΥΛΚΑ
- 3 πακετα μπισκοτα Παπαδοπουλου(πτι μπερ) εδώ εγώ έβαλα απο το lidl
- 3 βανιλιες
- 1,5 λ. γαλα
- 1 κουτι καστερ παουντερ
- 10 κουτ.σουπας ζαχαρη
- 3 κ.σ.κακαο
- 3 κ.σ.μερεντα
- 1 μορφατ
- 1 ζαχαρούχο
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
Σε μια κατσαρολα βάζουμε 1 λ. γάλα να ζεσταθεί. Στο υπόλοιπο γάλα ανακατευουμε το καστερ παουντερ,τις βανίλιες ,τη μερεντα,το κακαο και τη ζάχαρη .
Το μείγμα αυτό το ριχνουμε στο γάλα το οποίο το έχουμε στην φωτιά.
Μόλις πήξει η κρέμα αποσύρουμε απο την φωτιά και σπάμε μέσα τα μπισκότα στα τέσσερα.
Ανακατεύουμε καλά να καλύψει το μείγμα τα μπισκότα.
Σε ένα τσέρκι απλωνουμε την μεμβράνη και ριχνουμε το μείγμα σκεπάζοντας το και απο πάνω.
Περιμένουμε να κρυώσει.
Μόλις κρυώσει βγάζουμε απο το τσερκι την τούρτα και την βάζουμε σε ενα δίσκο.
Χτυπάμε 1 μορφατ με ενα ζαχαρούχο και στρώνουμε γύρο γύρο την επιφάνεια και τα πλαϊνά της τούρτας.
Διακοσμούμε με οτι θέλουμε.
Εγω πηρα έτοιμο ζαχαρωτό με Μινιονς ,
χρωματιστή τρούφα και μπισκοτάκια Chipicao.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου