ΑΠΟ ΤΗΝ
Maria Kyrimlidou
ΥΛΙΚΑ για ενα πιάτο
- πατάτες τηγανητές(πρωτηγανισμενες ή φρέσκες)
- 200 γρ κρέμα γάλακτος
- 2-3 φέτες μπέικον
- 100 γρ κασέρι τριμμένο παρμεζάνα (βάζετε οσο θέλετε και όποιο κασέρι θέλετε αρκεί να λιώνει)
- λάδι για τηγάνισμα
- αλατι,πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τηγανίζουμε τις πατάτες.
Σε ενα τηγανάκι σοτάρουμε το μπέικον το οποίο το έχουμε ψιλοκοψει.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος ,το αλάτι,
πιπέρι.
Αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Ρίχνουμε το κασέρι και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
Περιχύνουμε τις πατάτες με την κρέμα αυτή και καλή μας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου