ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ
ΥΛΙΚΑ
- 1/2 κιλό μπακαλιάρο ή κάποιο άλλο ψάρι
- 2 πατάτες μέτριες
- 2 καρότα μέτριες
- 1/2 ποτηρι φρυγανιά τριμμένη
- 1 αυγό
- 100 γρ. ελαιόλαδο
- μαϊντανό
- αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τις πατάτες και τα καρότα και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν.
- Καθαρίζουμε τον μπακαλιάρο ή όποιο άλλο ψάρι διαλέξουμε και το πλένουμε καλά.
- Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με νερό όσο πάρει για να σκεπαστούν τα ψάρια μας και τα βάζουμε μέσα να πάρουν μια βράση.
- Βγάζουμε τα ψάρια και τα μαδάμε σε κομματάκια βγάζοντας τα αγκάθια.
- Τα πολτοποιούμε όλα μαζί σε ένα μπλέντερ βάζοντας τα υπολοιπα υλικά και αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά .
- Επειτα με την βοήθεια αν έχουμε του ΠΡΕΣ ΡΟΛ (tupperware) φτιάχνουμε το σχέδιο σε μπαστουνάκια.
- Λαδώνουμε την λαδόκολλα για καλό -κακό και ψήνουμε σε 180 Βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινισουν στο γκριλ στην αρχή, μετά αέρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου