Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017

ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΛΑΒΑΣ ΤΥΡΙ






  
Μια συνηθισμένη σούπα που φτιάχνετε όλοι σας στο σπίτι,αλλά εδώ έχει μια διαφορά που την συνηθισμένη γεύση την κάνει μοναδική. 
Όλη την γεύση την αλλάζει το λαβάς τυρί.
Δοκιμάστε και θα εκπλαγείτε!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ
  • 2 πατάτες κομμένες σε κύβο
  • 1 κρεμμύδι φρέσκο ή ξερό
  • 40 γρ. λαδι ή βούτυρο
  • 160 γρ Φιλαδέλφεια ή λαβάς τυρί
  • 120 γρ. καρότα τριμμένα 
  • 1 φλιτζ. μικρο του καφέ ρύζι Καρολίνα (πλυμένα)
  • 300 γρ. κοτόπουλο (ψαχνό)
  • 750 γρ. νερο
  • αλάτι πιπέρι
  • μαϊντανό 
Εκτελεση-
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομματια.
Σε μια κατσαρολα τα βράζουμε για 15 λεπτα.
Σε ενα τηγανάκι με λίγο λαδι σοτάρουμε το κρεμμύδι με το καρότο μέχρι να μαραθεί (οχι να κάψει)
Προσθετουμε επειτα τα κρεμμύδια,ρύζι και τις πατάτες στην κατσαρολα στην οποία βράσαμε το κοτόπουλο.
Βράζουμε μέχρι να μαλακώσει η πατάτα και το ρύζι.
Με μια κουτάλα παίρνουμε λίγο απο το ζουμί και διαλύουμε το τυρί.
Επειτα το ριχνουμε στην κατσαρολα και ανακατευουμε καλά.
Στο τέλος αλατοπιπερωνουμε και ριχνουμε το μαϊντανό.