ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ
ΥΛΙΚΑ
1. Κόβουμε τα λουκάνικα,πιπεριές,μελιτζάνες και κρεμμύδια σε χοντρά κομμάτια.
2. Βάζουμε λίγο λάδι και σκόρδο σε ένα βαθύ τηγάνι και τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί.
3.Σβήνουμε το φαγητό με ένα ποτήρι κρασί.
- 4-5 λουκάνικα χωριάτικα
- 2 πράσινες πιπεριές
- 2 κόκκινες πιπεριες
- 2 μελιτζάνες
- 2 κρεμμύδια
- δάφνη
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- 1 φρέσκια τομάτα
- τυρί φέτα
- μαϊντανό
- αλάτι
- πιπέρι μαύρο και κόκκινο
- ρίγανη
- μπουκοβο (προαιρετικά)
1. Κόβουμε τα λουκάνικα,πιπεριές,μελιτζάνες και κρεμμύδια σε χοντρά κομμάτια.
2. Βάζουμε λίγο λάδι και σκόρδο σε ένα βαθύ τηγάνι και τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί.
3.Σβήνουμε το φαγητό με ένα ποτήρι κρασί.
4.Προσθέτουμε τα μπαχαρικά,την τομάτα, ένα ποτήρι νερό και το αφήνουμε στη φωτιά για 15 περίπου λεπτά, μέχρι να πιει το νερό.
5.Στο σερβίρισμα τρίβουμε τυράκι και πασπαλίζουμε με μαϊντανό.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου