Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017

ΤΟΡΤΙΓΙΑΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ


Απο την
Maria Kyrimlidou

Θα χρειαστειτε
  • 6 φυλλα τορτιγιας
  • 50 γρ. βουτυρο

Για τη γέμιση -μπορείτε να βάλετε οτι έχετε και οτι σας αρέσει,δεν σας γράφω ποσότητες γιατί το αφήνω αυτό σε εσας. Εγώ έβαλα κασέρι και τυρί.
Εσείς μπορείτε να βάλετε σαλαμι ή ακόμα και χόρτα όπως σπανάκι ή οτι τέλος πάντων σας αρέσει.

Θα σας πω την διαδικασια.

Σε ενα τηγάνι (να χωράει μια τορτιγιας)λιώνουμε λίγο απο το βούτυρο και τοποθετούμε την τορτιγιας.
Γεμίζουμε μια,μια στρώση με την γέμιση και στην τελευταία στρώση απλώνουμε πάλι το βούτυρο.(μπορείτε και σε κάθε στρώση να απλώνετε το βούτυρο,έτσι θα γίνουν πιο μαλάκες)
Σε μέτρια φωτιά περιμένετε λίγο να ροδίσει η τορτιγιας απο κάτω και την γυρίζετε απο την άλλη μερια.
Πατάτε απο πάνω με την σπάτουλα και περιμένετε άλλα 2 λεπτά.
Κλείνετε το μάτι και σκεπάζετε με ενα καπάκι το τηγάνι για ενα λεπτακι.
Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος να κάνετε τις πιτουλες σας στο τηγάνι χωρίς ζύμωμα και λύση για τους  απρόσκλητους επισκέπτες!!!!