Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017

ΡΟΛΟ ΜΠΑΟΥΝΤΙ ΜΕ ΝΟΥΤΕΛΑ




APO THN
Maria Kyrimlidou
ΓΙΑ 2 ΡΟΛΑ
ΥΛΙΚΑ
  •  1 κιλό  μπισκότα Πτι Μπερ σε σκόνη
  •  500 κιλό κρέμα γάλακτος
  • 200 γρ. νουτελα
  • 1 σφηνάκι κονιάκ
  • 3 κ.σουπας κακάο σκούρο
  • 200 γρ. καρύδα τριμμένα ελαφρώς 
Για την γεμση

  • 400 γρ. ινδοκαρυδο 
  • 1 ζαχαρούχο γάλα 
  • 100 γρ. βούτυρο λιωμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ενα κατσαρολακι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος με την νουτελα μέχρι να ομογενοποίηθουν,προσθετουμε το κονιάκ και κλείνουμε το μάτι.
Στα μπισκότα ριχνουμε
3 κ. σούπας κακάο σκούρο και ανακατευουμε μαζί με το μείγμα που έχουμε φτιάξει πριν.

Ετοιμάζουμε την γέμιση.
Λιώνουμε το βούτυρο και προσθετουμε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατευουμε.
Συναρμολογηση 
Απλώνουμε το μείγμα μπισκότου
σε λαδόκολλα,απο πάνω βασίζουμε μια αλη και με έναν πλάστη την απλώνουμε σε πάχος 2 εκ. 
Από πάνω σκορπάμε το ινδοκαρυδο σε όλα τα σημεία της επιφάνειας και πάλι με την βοήθεια της λαδόκολλα πατάμε να απλωθεί το ινδοκαρυδο.
Έφτασε η ώρα να ρολαρουμε και να κοψουμε σε κομματια.
Απο πανω μπορειτε να αλεψετε με νουτελα και φλουδες απο σοκολάτα η τρούφα.
(τα τρουφάκια είναι απο τα δυο παραπάνω μείγματα μπισκότου και ινδοκαρυδου.