APO THN
Maria KyrimlidouΓΙΑ 2 ΡΟΛΑ
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό μπισκότα Πτι Μπερ σε σκόνη
- 500 λίτρα κρέμα γάλακτος
- 200 γρ. νουτελα
- 1 σφηνάκι κονιάκ
- 3 κ.σουπας κακάο σκούρο
- 200 γρ. καρύδια τριμμένα ελαφρώς
- 400 γρ. ινδοκαρυδο
- 1 τενεκεδάκι ζαχαρούχο γάλα
- 100 γρ. βούτυρο λιωμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ενα κατσαρολακι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος με την νουτελα μέχρι να ομογενοποιηθολούν,προσθετουμε το κονιάκ και αποσύρουμε από το μάτι.Στα μπισκότα ρίχνουμε
3 κ. σούπας κακάο σκούρο και ανακατευουμε μαζί με το μείγμα που έχουμε φτιάξει πριν.
Ετοιμάζουμε την γέμιση.
Λιώνουμε το βούτυρο και προσθετουμε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατευουμε.
Συναρμολογηση .
Απλώνουμε το μείγμα μπισκότου
σε λαδόκολλα και με έναν πλάστη την απλώνουμε σε πάχος 2 εκ.
Από πάνω σκορπάμε το ινδοκαρυδο(την γέμιση) σε όλα τα σημεία της επιφάνειας και πάλι με την βοήθεια της λαδόκολλα πατάμε να απλωθεί η γέμιση.
Έφτασε η ώρα να ρολαρουμε και να κοψουμε σε κομματια.
Απο πάνω μπορείτε να αλείψετε με νουτέλα και φλούδες απο σοκολάτα ή τρούφα.
(τα τρουφάκια είναι απο τα δυο παραπάνω μείγματα μπισκότου και ινδοκαρυδου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου