Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017

ΡΟΛΟ ΜΠΑΟΥΝΤΙ ΜΕ ΝΟΥΤΕΛΑ




APO THN
Maria Kyrimlidou
ΓΙΑ 2 ΡΟΛΑ
ΥΛΙΚΑ

  •  1 κιλό  μπισκότα Πτι Μπερ σε σκόνη
  •  500 κιλό κρέμα γάλακτος
  • 200 γρ. νουτελα
  • 1 σφηνάκι κονιάκ
  • 3 κ.σουπας κακάο σκούρο
  • 200 γρ. καρύδα τριμμένα ελαφρώς 
Για την γεμση

  • 400 γρ. ινδοκαρυδο 
  • 1 ζαχαρούχο γάλα 
  • 100 γρ. βούτυρο λιωμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ενα κατσαρολακι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος με την νουτελα μέχρι να ομογενοποίηθουν,προσθετουμε το κονιάκ και κλείνουμε το μάτι.
Στα μπισκότα ριχνουμε
3 κ. σούπας κακάο σκούρο και ανακατευουμε μαζί με το μείγμα που έχουμε φτιάξει πριν.

Ετοιμάζουμε την γέμιση.
Λιώνουμε το βούτυρο και προσθετουμε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατευουμε.
Συναρμολογηση .
Απλώνουμε το μείγμα μπισκότου
σε λαδόκολλα και με έναν πλάστη την απλώνουμε σε πάχος 2 εκ. 
Από πάνω σκορπάμε το ινδοκαρυδο σε όλα τα σημεία της επιφάνειας και πάλι με την βοήθεια της λαδόκολλα πατάμε να απλωθεί το ινδοκαρυδο.
Έφτασε η ώρα να ρολαρουμε και να κοψουμε σε κομματια.
Απο πανω μπορειτε να αλεψετε με νουτελα και φλουδες απο σοκολάτα η τρούφα.
(τα τρουφάκια είναι απο τα δυο παραπάνω μείγματα μπισκότου και ινδοκαρυδου.