Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018

ΠΟΝΤΙΑΚΑ -ΓΛΥΚΑ ΠΙΡΟΣΚΙ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ




ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ

Θα σας δώσω μια συνταγη για ποντιακά πιροσκι γλυκά.. ..η γέμιση μπορεί να γίνονται με μαρμελάδα..καλη επιτυχία!!!



ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ --ΕΔΩ

ΓΕΜΙΣΗ
Μερεντα - σφιχτή(μικρή συσκευασία )



ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ 
Κουβερτούρα (περίπου 300 γρ.)
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε Μπεν -Μαρι.
Αφού γεμίσουμε και κλείσουμε τα πιροσκι τα τηγανίζουμε.
Αφήνουμε να κρυώσουν και βουτάμε την επιφάνεια στην σοκολάτα.