
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΜΛΙΔΟΥ
Θα σας δώσω μια συνταγη για ποντιακά πιροσκι γλυκά.. ..η γέμιση μπορεί να γίνονται με μαρμελάδα..καλη επιτυχία!!!
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ --ΕΔΩ
Μερεντα - σφιχτή(μικρή συσκευασία )
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
Κουβερτούρα (περίπου 300 γρ.)
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε Μπεν -Μαρι.
Αφού γεμίσουμε και κλείσουμε τα πιροσκι τα τηγανίζουμε.
Αφήνουμε να κρυώσουν και βουτάμε την επιφάνεια στην σοκολάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου